Solideas olika cellulitmotverkande leggings

Solideas olika cellulitmotverkande leggings

En presentation av några av Solideas kompressionstights. Längst ner i inlägget, vad det är för skillnad mellan de olika modellerna.

Silver wave Long

Funktioner
  • Specialvävnad med vågor från Solidea. Dess mikromassage återaktiverar cirkulationen, formar och bidrar till elimineringen av vätskor.
  • Gynnar och förstärker övrig lymfbehandling.
  • Idealisk när du motionerar, förbättrar dina prestationer och hjälper till att förbättra återhämtningen.

Sammanställning
80% POLYAMID 18% ELASTAN 2% BOMULL

Beskrivning

Bekväma och eleganta leggings, av speciell vävnad med tredimensionellt vågmönster som utövar en skonsam och effektiv mikromassage på huden som gynnas av kroppens naturliga rörelser. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa, för att förebygga en eller fler cirkulationsstörningar. Produkten lämpar sig som hjälpmedel vid behandling av apelsinhud (celluliter). De har en skön passform och passar för att bäras hela dagen under kläderna. De är idealiska för fysisk aktivitet på gymmet eller utomhus. Vävnadens aktiva mikromassage ger lätta fåror i huden, vilket är ett tecken på dess dränerande effekt. Fårorna försvinner inom några timmar och huden blir slät och fri från överskottsvätska. Den bakteriostatiska tråden med speciella transpirerande egenskaper säkerställer bibehållandet av hudens biologiska balans samt motverkar utsöndring av dålig lukt.

 

Be You Tonic  / Be You Tonic Curvy

 

 

Båda modellerna har samma egenskaper. Be You Tonic Curvy är generösare i storlek och storlekstabellerna skiljer sig åt.

Mikromasserande, ogenomskinliga, otroligt elastiska leggings med graderad kompression 15/21 mmHg, som smiter åt perfekt runt din kropp för maximal komfort. Riktigt ogenomskinliga, idealiska för utomhusbruk.

  • Specialvävnad med vågor från Solidea. Dess mikromassage återaktiverar cirkulationen, formar och bidrar till elimineringen av vätskor.
  • Gynnar och förstärker övriga lymfbehandlingar.
  • Idealisk när du motionerar, förbättrar dina prestationer och förbättrar återhämtningen.

Sammanställning
82% POLYAMID 18% ELASTAN

Beskrivning

Mikromasserande, ogenomskinliga, otroligt elastiska leggings med graderad kompression 15/21 mmHg, som smiter åt perfekt runt din kropp för maximal komfort. Riktigt ogenomskinliga, idealiska för utomhusbruk. Den speciella texturen med tredimensionellt vågmönster utövar en välgörande mikromassage som stimulerar mikrocirkulationen och gynnar elimineringen av överskottsvätskorna genom diuresen. Transpirerande, hindrar utsöndring av dålig lukt. Tillverkade av tråd som innehåller en mineraltillsats FIR (Far Infrared Rays) som stimulerar kroppens naturliga värmeenergi, omvandlar energin till infraröd strålning och för tillbaka den till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt. Lår, stuss och mage blir spänstigare och snyggare. Med grenkil och platta sömmar. Med antimikrobisk behandling. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa, för att förebygga en eller fler cirkulations-störningar (t.ex. ödem, djup venös trombos (DVT), åderbråck, lymfödem). Produkten lämpar sig som hjälpmedel vid behandling av apelsinhud (celluliter), vid behandling av lipödem samt under vardags- och sportaktiviteter.

Storleksguide Be you Tonic

 

Storleksguide Be You Tonic Curvy

Wendy Maxi

Lätt kompression klass 1 låg, med tryck 12/15 mmHg

  • Specialvävnad med vågor från Solidea. Dess mikromassage återaktiverar cirkulationen, formar och bidrar till elimineringen av vätskor.
  • Gynnar och förstärker dina estetiska behandlingar.
  • Idealisk när du motionerar, förbättrar dina prestationer och hjälper till med återhämtningen.

Sammanställning
80% POLYAMID 18% ELASTAN 2% BOMULL

Beskrivning

Elastiska leggings med mikromasserande system, vid hälarna eller anklarna. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa för att förebygga en eller fler cirkulationsstörningar. Produkten lämpar sig som hjälpmedel vid behandling av apelsinhud (celluliter). Den speciella tredimensionella prägligen i vävnaden med vågmönster masserar, stärker, formar och gynnar elimineringen av överskottsvätskorna: det är den idealiska behandlingen mot missprydande celluliter. Har en bidragande verkan vid estetiska-läkande behandlingar. Om de bärs under fysisk aktivitet ökar de effektiviteten och förlänger resultaten. Vävnadens aktiva mikromassage ger lätta fåror i huden, vilket är ett tecken på dess dränerande effekt. Fårorna försvinner inom några timmar och huden blir slät. Hygienisk grenkil i bomull och platta sömmar. Med antimikrobisk behandling.

Storleksguide Wendi Maxi

 

Skillnad mellan de olika tightsen

Alla Solideas rundstickade tights har en kompression som ligger mellan klass 1 och II. (12-17 mmHg= klass 1 lätt, 18-21 mmHg= klass 1 kraftig). Solideas Silver Wave Long och Be you Tonic kan kännas som kompressionsklass II.  Solidea Wendy Maxi har en lättare kompression och ligger mellan kompressionsklass I och II. Hur kompressionen känns på dig går inte att säga exakt då kompressionstightsen är i standardstorlekar och allt beror på din individuella underkropp. Har du ben med större omkrets känns kompressionen mera, än om du har tunnare ben. 

Har du kraftigt lipödem och är större nedtill kan det löna sig att ta en storlek större än vad viktklassen i storlekstabellen rekommenderar. Välj alltid rätt storlek, anpassad till dig. Välj aldrig ett mindre plagg för att få högre kompression.

Silver Wave och Be you Tonic innehåller en silvertråd och har en hårdare kompression än Wendy Maxi som upplevs som mjukare. 

Be You Tonic innehåller FIR, (Far Infrared Rays) som stimulerar kroppens naturliga värmeenergi, omvandlar energin till infraröd strålning och för tillbaka den till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt.

 

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Underbart sköna men vad kostar dom? Tights klass 1

Annica

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.