NYHET: LYMFPAKET

NYHET: LYMFPAKET

 

Nu lanserar vi vårt LYMFPAKET! Detta är ett paket innehållande tre olika kosttillskott. Paketet är tänkt att tas som en kur. Bäst effekt uppnås när kuren tas tillsammans med en näringsrik mat och andra insatser görs för att stimulera lymfflödet ( t.ex. egenvårdsmassage).

Rekommendationer vid användning; Vecka 1-2; för att förbereda njurarna inför lymfrengöring bör du inta Uvimax enl. anvisning. Samtidigt kan du ta Multi Nutrient enl. anvisning. Vecka 3 och framåt tillsätt Snärjmåra enl. anvisning.

 

Paketet innehåller

 

SNÄRJMÅRA

Snärjmåra är en av de mest använda örterna för att rena kroppen och öka vitaliteten. Den används både invärtes och utvärtes för att stöda flera olika åkommor.

- Aktiverar ämnesomsättningen.

- Renar kroppen från slaggämnen och gifter.

- Ökar vätskeomsättningen, aktiverar njurarna, renar lymfan och blodet.

 

 

UVIMAX - MASKROSROT


Maskros

- Används framförallt för sin njur- och leverstärkande funktion.

- Har en allmänt blodrenande förmåga.

- Stärker kroppens matsmältningsförmåga.

 

 
BREDSPEKTRUM MULTI NUTRIENT

 

Bredspektrum Multi Nutrient är ett avancerat kosttillskott som ger optimala doser av vitaminer och spårämnen. Den bygger på den s.k. bredspektrumprincipen. Denna princip innebär tillförsel av i ett brett spektrum i optimala doser. Bredspektrum Multi Nutrient är utvecklad och dokumenterad av professor Per-Arne Öckerman. Han är överläkare och professor i klinisk kemi.

Man kan skydda sig mot fria radikaler med optimala doser antioxidanter. Effektivaste skydd får man med så många antioxidanter som möjligt i lagom hög dosering. Detta kallas för bredspektrumantioxidantterapi.

PAKETET KAN DU KÖPA HÄR

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.