Lymfaflow - för ett liv utan svullnad och värk

Lymfaflow - för ett liv utan svullnad och värk

Ny bok av Maria Ivars.

Lymfaflow - för ett liv utan svullnad och värk (2022).

Svullnad är ett välkänt problem som förknippas med lymfsystemet. Men även många hälsorelaterade och kosmetiska problem kan förknippas med en underfunktion i lymfsystemet. Värk, oförklarlig viktuppgång, sjukdomskänsla, hjärndimma, trötthet, celluliter, hudbesvär och acne är alla symtom på ett lymfsystem som inte fungerar. Du kan själv göra val som påverkar din hälsa till det bättre. 

I Lymfaflow - för ett liv utan svullnad och värk, får du nya kunskaper och vägledning i hur du börjar jobba med dig själv och ditt lymfsystem – allt i från egenvårdsmassage och sömnrutiner till kost, hudvård, andning och mycket mera. Du har allt att vinna på att få ett fungerande lymfsystem.

Boken riktar sig till dig som vill lära dig mera om ditt lymfsystem, hur det fungerar, vilka symptom ett trögt lymfflöde kan ge, samt det viktigaste av allt; hur du själv kan jobba för att få igång lymfflödet. Den är indelad i tre delar; del I tar upp fakta kring lymfsystemet, inflammation och bindväven och hur allt hänger ihop. Del II fokuserar på egenvården, vilka delar du kan jobba med för att få ett så bra flöde som möjligt. Del III är för dig som vill lära ännu mera om lymfsystemet och ytterligare saker du kan jobba med.  

 Lymfaflow är skriven av Maria Ivars, utbildad fysioterapeut, andningsinstruktör och lymfmassör. Ett brinnande intresse för hälsa och en nyfikenhet på hur allt hänger ihop har lett till denna bok. Maria bor och jobbar i Nykarleby, där hon också driver sin egen mottagning. 

Här kan du köpa din egen bok.

https://mariaivars.com/products/lymfaflow-for-ett-liv-utan-svullnad-och-vark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.