Kompression till vardag och fest

Kompression till vardag och fest

Här visar jag hur jag använder Solideas kompressionsplagg vid olika tillfällen. Du får också en beskrivning av de olika kompressionsplaggens egenskaper och funktion. Solidea har ett brett utbud av kompression, mera hittar du i webshopen. Jag är 165 cm lång, enligt vikt på Solideas storleksguider ska jag ha storlek M, Jag använder storlek S på mina plagg.

 

 

Naomi 30 den. Tunn genomskinlig strumpbyxa i lätt kompression 8/15 mmHg. Passar bra till sommarben under klänning, kjol eller shorts. Jättesköna att använda, tycker även hon som alltid avskytt strumpbyxor. Naomistrumpbyxan finns i många olika färger. Jag har på bilden Camel.

Naomistumpbyxa finns även i flera olika denier, 70 och 140 där 140 har en kompression på 18/21 mmHg.

 

    

Red Wellness leggings. Tunna halvtäckande leggings med graderad kompression 12/15 mmHg. Tillverkade av tråd som innehåller en mineraltillsats. När den stimuleras av kroppens naturliga värmeenergi omvandlas energin till infraröd strålning FIR (Far Infrared Rays) som förs tillbaka till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt. Finns i många olika färger.

Passar bra att använda under byxor, t.o.m under tighta jeans funkar det bra. Även för den som avskyr att ha långkalsonger under byxor! Passar också att använda under klänning eller kjol. Är halvtäckande så trosor syns i genom. Rätt så svala, fungerar bra under svalare sommardagar. 

 




Be You Tonic, heltäckande leggings med graderad kompression 18/21 mmHg. Mikromasserande med effettowave. Tillverkade av tråd som innehåller en mineraltillsats FIR (Far Infrared Rays) som stimulerar kroppens naturliga värmeenergi, omvandlar energin till infraröd strålning och för tillbaka den till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt. 

Perfekta för utomhusbruk. Går att använda som sådan, underkläder syns inte igenom. Passar bra vid olika träningsformer. Vintertid har jag använt den under tjockare utebyxor, även under halvsvettiga skidturer. Passar också bra till klänning eller tunika. Både till vardag och fest, helt enkelt.

Finns även en modell framtagen för kvinnor med former eller lipödem, Be You Tonic Curvy, som är samma i samma material som Be You Tonic.

 

Margot strumpbyxa med lätt graderad kompression 10/15. I läckert fantasimönster, passar både vardag och fest. Halvtäckande. Jätteskön på.

I Solideas utbud finns många olika modeller av strumpbyxor med olika mönster.

 

Silver wave, long kompressionsleggings med graderad kompression 11/15. Mikromasserande med effetto-wave. Halvtäckande, så ett vågmönster syns. Även underkläder syns igenom. Går fint att använda under shorts, klänning eller kjol. Även lämplig vid träning. En mjuk och följsam leggings, finns i flera olika färger. 

 

   

Be You Icon, leggings med graderad kompression 15/21 mmHg. Mjuka och sköna i bambu. Heltäckande. Utan mikromassage (som silver wave och Be you Tonic har). Passar jättebra att använda så som de är, med tröja eller tunika. Eller under klänning. Har ett inbyggt "rumplyft".

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.