Kompression

Kompression

Nu kan jag äntligen presentera en nyhet för Er. Jag har testat kompressionstights den senaste månaden. Nu kan jag utvärdera mina upplevelser och dessutom berätta att jag är stolt återförsäljare av Solideas produkter.

Solidea har ett mycket brett utbud av kompressions- och stödplagg, jag har testat en av deras senaste modeller ”Be you Tonic”.

För det första är det en väldigt snygg produkt, de ser ut som ett par snygga tights.

Den allra bästa effekten och nyttan av dessa har jag haft under min arbetsdag. Jag har ett stående arbete och när jag använder Be You Tonic har mina ben varit mycket lättare och inte alls lika styva och stela som de brukar.

Jag har även använt dem under mina motionsrundor, och jag svullnar inte lika mycket och benen är lättare när jag använder dem.

Även under stillasittande har jag inte varit lika svullen (magen svullnar oftast) när jag använder kompression.

De fungerar även till fest och är snygga att använda till klänning. Extra plus i kanten är ju att de ger figuren en schyst siluett.

 

Solideas utbud är mycket brett och vi kommer att bekanta oss med deras produkter under året. Jag kommer även att berätta mera om kompression och varför vi behöver det. Solideas produkter har graderande kompression, vilket betyder att kompressionen är större nedtill och mindre upptill, vilket ger ett bättre återflöde. Är du jättenyfiken på Solideas utbud, kika in på deras hemsida. Inom kort finns även en del produkter i webhopen. Och v.b tar jag även hem dina önskeprodukter från Solidea.

 

 

Kort om Solideas Be You Tonic

✅ Specialvävnad med vågor från Solidea. Dess mikromassage återaktiverar cirkulationen, formar och bidrar till elimineringen av vätskor.

✅ Gynnar och förstärker lymf- och egenvårdsmassagens effekter.

✅ Idealisk när du motionerar, förbättrar dina prestationer och hjälper till att inte spilla energi.

 

Be You Tonic

Mikromasserande, ogenomskinliga, otroligt elastiska leggings med graderad kompression 15/21 mmHg, som smiter åt perfekt runt din kropp för maximal komfort. Riktigt ogenomskinliga, idealiska för utomhusbruk. Den speciella texturen med tredimensionellt vågmönster utövar en välgörande mikromassage som stimulerar mikrocirkulationen och gynnar elimineringen av överskottsvätskorna genom diuresen. Transpirerande, hindrar utsöndring av dålig lukt.

Tillverkade av tråd som innehåller en mineraltillsats FIR (Far Infrared Rays) som stimulerar kroppens naturliga värmeenergi, omvandlar energin till infraröd strålning och för tillbaka den till hudens vävnad med en behaglig värmereglerande effekt. Lår, stuss och mage blir spänstigare och snyggare. Med grenkil och platta sömmar. Med antimikrobisk behandling. Produkten lämpar sig för att hantera och lätta återflödet i vener och lymfa, för att förebygga en eller fler cirkulations-störningar (t.ex. ödem, djup venös trombos (DVT), åderbråck, lymfödem). Produkten lämpar sig som hjälpmedel vid behandling av apelsinhud (celluliter), vid behandling av lipödem samt under vardags- och sportaktiviteter.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.