28-dagars LymfaFlow

28-dagars LymfaFlow

”Mina ben har känts lättare och jag har haft mindre svullna fötter när dagen varit slut.” 

Nu har jag tagit fram en nybörjarguide för dig som vill komma igång och jobba med ditt lymfsystem. Guiden är digital och kan fyllas i digitalt, eller skrivas ut om du vill ha allt till pappers. Att jobba med lymfsystemet ska vara roligt och givande. Det är en gåva du ger till dig själv. Att ta hand om dig, skapa förutsättningar för få en bättre hälsa och att må bra.

 

Denna guide har växt fram under de senaste fyra åren då jag nästan uteslutande har jobbat med lymfsystemet, både med mitt egen och med mina kunders. Jag har lärt mig vilka bitar som är grundläggande att jobba med för att få ett bättre lymfflöde. Jag har också lärt mig vilka bitar som är svåra. Jag har försökt optimera denna guide så du ska få ut så mycket som möjligt med så liten insats som möjligt. Det är några grundläggande bitar som Du bör fokusera på. Tänk stort och fokusera på helheten. När du har koll på de stora bitarna kan du jobba vidare med detaljerna. Men när vi jobbar med lymfsystemet lönar det sig inte att sila mygg och svälja kameler - då kroppen inte gör några undantag.

”Jag känner mig inte svullen, gått ner 2-3 kg.”

 

 I 28-dagars lymfaflow fokuserar vi på fyra delar; egenvårdsmassage, andning, vätska och kost. De är enligt min åsikt viktiga bitar som du på egenhand kan göra mycket med och som tidsmässigt inte tar mycket tid av dig. Stora bitar som påverkar lymfflödet, stress och kost, kan vara knepiga bitar. Kosten tar vi upp till en del, främst genom att utesluta vissa livsmedel. Stressen tar vi inte upp alls. Har du stora problem med stress och ätbeteende kan du behöva utomstående hjälp med dessa bitar.

 

Du bestämmer själv hur många bitar du vill jobba med samtidigt. Men då effekten blir så mycket större om du gör flera bitar samtidigt, så rekommenderar jag att du försöker göra så många du känner att du orkar med. Jämför med att baka en kaka - du får bättre resultat om du använder många ingredienser! Det är en flow-effekt vi är ute efter.

”Det har hjälpt mig mer än jag först trodde.”

 

Att utföra 28-dagars LymfaFlow kostar inget, förutom den kostnad det eventuellt kommer för att ladda ner guiden. Du behöver ingen utrustning eller köpa till något för att utföra den. Sen går det alltid att tillföra saker som kostar en slant, men grunden är att du klarar att göra den, precis som du är.

Att schemat sträcker sig över fyra veckor beror på det att det tar 21 dagar att skapa en vana. Åtminstone att få möjlighet till att få in en vana - att få en början till en rutin. För du allt detta kring skötseln av lymfsystemet till en rutin kommer det sen att gå som en dans. När du får kläm på egenvårdsmassagen kommer den att gå som en dans, ungefär som att borsta tänderna. Behöver du mera tid på dig efter de 28 dagarna laddar du ner schemat på nytt och jobbar vidare.

 

I Guiden finns även en hälsoutvärdering du kan fylla i både före och efter dina 28-dagar. Detta för att få svart på vitt hur du mår idag och hur saker förändras under dessa fyra veckor. För att de kommer att förändras vågar jag nästan lova.

 Själva 28-dagars schemat kan du fylla i på två sätt. Det finns ett schema som går vecka för vecka, i en sjudagars cykel. Har du svår med motivationen kan du välja det andra schemat som är uppdelat i fyra dagas cyklar. Du jobbar fyra dagar, check på det, och så tar du fyra dagar till.

 

Är Du nyfiken på vilka hälsoeffekter Du kan får av att få fart på lymfsystemet? Det är bara att köra igång när Du är Redo!

HÄR KAN DU LADDA NER 28-DAGARS LYMFAFLOW.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.