Celluliter och vibrationsplatta

Celluliter och vibrationsplatta

Mina ben
Jag har länge planerat att jag ska skriva ett inlägg om mina fibroser (bucklor) på mina ben och berätta hur jag jobbar med dem, och visa hur en fibros efter ett vaccinationsärr ser ut.
På mitt vänstra lår har jag haft en ganska stor "kulle" / "bula" cellulit eller vad vi nu ska kalla det. En fibros kallas det på fackspråk. Lite sammanväxningar av slagg, hud, bindväv/fascia och fett. Det blev en hård klump som alltid funnits där. Fibroser är något jag jobbar mycket med på mina lymfmassagekunder. En fibros är ett stopp som vi vill få bort för att öka flödet i området.
Nu blev det så att tiden gick och jag hann aldrig skriva mitt tänkta inlägg. Plötsligt en dag märkte jag att min fibros i stort sett var borta. Detta var någongång i somras. På vårvintern började jag böra min egenvårdsmassage på 3D-vibrationsplattan och någon månad efter det var fibrosen borta. Syftet med vibrationsplattan är ju att dels öka lymfflödet av vibrationer i sig, men också att större vibrationer (skak) ska lossa på bindväven / fascian för att ge bättre förutsättningar för flödet. Och det har det minsann gjort. Tyvärr hann jag aldrig ta någon förebild på min fibros (för jag hade helt enkelt inte räknat med att den skulle försvinna).
Bilderna här ovan är tagna före och efter min egenvårdsmassage på vibrationsplattan. Bilden till höger har nog mindre svullnad kring ffa knäna, men hela benen ger ett lugnare intryck. Så behöver jag säga att jag är mer än nöjd med min vibrationsplatta!

Trendrehab.se

Vill du köpa en egen vibrationsplatta har du alltid 20% rabatt med rabattkod MARIA när du handlar från Trendrehab.se. Nu fraktfritt när du handlar för över 1000 SEK. Här handlar du din vibrationsplatta eller andra sköna massage och hemrehabprodukter som stöttar lymfsystemet. 

Läsvärda artiklar
Egenvård Vibrationsplatta

Whole-body vibration changes the microbiome, lowers inflammation

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.